Clubul Ingerilor – Sacrificiul si Manipularea

Revin acum cu o poveste despre ceea ce cred si simt ca s-a petrecut la Clubul Ingerilor. Insa, inainte de toate, am sa fac un mic ocol cu unele precizari.

Lumea in care traim nu este una singulara, este una doar palpabila. Fiecare lucru, fiecare fiinta este inconjurata de aura, acea energie care la nivel subtil tine in viata corpul material. Multitudinea corpurilor noastre face parte din fiinta noastra, acestea sunt aparatorii nostrii; bolile si moartea apar mai intai evidentiate la nivel subtil, in aura noastra, pentru ca mai apoi sa se materializeze.

Fiecare actiune a noastra, in fiecare viata, este scrisa in corpurile noastre – astral, cauzal. Fiecare atasament, fiecare fapta care nu este in concordanta cu legile universale si divine este inscrisa – ca niste coduri in aura noastra.

Fizica cuantica a demonstrat ca fiecare fiinta este energie pura, ca noi nu putem exista fara interactiunea energiei noastre cu energiile din jurul nostru.

Corpul uman este ca un conductor de energie. Un cablu prin care trece un curent electric formeaza un jurul lui un camp magnetic si unul electric. Cam asa este si cu al nostru corp. Corpurile noastre din jurul materialului sunt date de existenta in interiorul corpului material a sufletului si spiritului fiecarei fiinte, care la incarnare se ataseaza de corpul material pentru a-l proteja.

Biserica nu accepta multitudinea incarnarilor si nici existenta unei dimensiuni in care noi ne ducem pentru a revenii. Raiul si iadul nu sunt decat dimensiuni  la nivel astral unde omul este captiv in functie de atasamentele si faptele pe care le-a savarsit. Exista dimensiuni astrale unde sufletele raman captive datorita frumosului si vietii fara griji. Exista dimensiuni astrale unde cei care au facut fapte nu tocmai in concordanta cu legile divine raman atasati modului lor de viata, fiind plini de ura, revolta etc.

Renuntarea la atasamentele fata de ce este material, intelegand ca acestea nu sunt decat mijloace necesare doar vietii in aceasta dimensiune este cheia pentru a reusii ca, atunci cand trebuie sa se plece din dimensiunea materiala – a 3-a, sa se ajunga in dimensiunile divine in care fiecare fiinta vede faptele bune si mai putin bune savarsite si ia hotararea daca doreste sa evolueze si ceea ce trebuie sa faca in viitoarea viata.

Fiecare suflet nu este fortat sa se reincarneze, aceasta este o alegere bazata pe liberul arbitru. Dar atunci cand o fiinta revine ea trebuie sa infaptuiasca ceea ce trebuie. Insa de multe ori nu se ajunge la realizarea acestui scop. Exista perturbari care determina sufletul sa mearga pe alte cai. Aceste perturbari sunt energiile negative, arhonii , entitati din lumea de dincolo.

Singura cale de a scapa de ei, mai mult sau mai putin, este constientizarea iubirii catre Creator. Intelegerea faptului ca noi trebuie sa evoluam ca suflet, mergand in concordanta cu legile divine si ale universului, este cheia indeplinirii sarcinilor asumate.

Pentru ca singurul lucru pe care o fiinta il ia cand vine si cand pleaca este IUBIREA.

Cuvantul Ucide.

De cate ori ori nu ati auzit aceasta fraza. Cuvintele sunt mai periculoase decat gloantele, pentru ca acestea pot ucide iubirea, pot afecta sufletul. Cuvintele pot induce iubire dar pot induce si moarte. Nu degeaba Biblia incepe cu definitia Cuvantului. Cuvantul este cea mai puternica arma. Cuvantul poate construii sau poate darama.

Exista posibilitatea ca un anumite situatii mai multe fiinte sa aiba aceeasi soarta, pentru ca le este predestinat, pentru ca ei au ales asta sau pentru ca sunt fortati.

La club s-a intamplat tocmai acest lucru. Unele din sufletele care au parasit acest plan au ales la incarnare sa aiba acest destin, pentru arderea semintelor karmice, iar altele au fost fortate sa plece printr-un ritual bine organizat, datorita plantarii semintelor karmice.

In dimineata de sambata cand am aflat ce s-a intamplat primul meu cuvant a fost – sacrificiu. Toate energiile au condus la acest ritual de sacrificiu.

Sarbatoarea asteptata era una a tuturor sfintilor, numai ca esenta acesteia a fost si este denaturata, devenind – nu numai la noi, sa fie o sarbatoare a intunericului. In practica magiei negre sunt utilizate semne – simboluri, cuvinte – mantre si, intotdeauna, factorul uman.

Pornind de la emblema trupei si grafica albumului, simbolurile, din pacate, au fost la vedere in permanenta in acel club. Intrebarea este daca trupa a ales simbolurile sau le-au fost impuse de compania de discuri care a scos acest album – Universal, cunoscuta ca o companie nu prea ortodoxa, dar asta este o alta treaba.

Fiecare simbol are insa o incarcatura energetica aparte.

Simboluri benefice – crucea cu brate egale, floarea vietii sunt cateva din simbolurile ancestrale incarcate cu energii benefice foarte puternice. Asa sunt si celelalte simboluri utilizate de partea neluminoasa.

Dar, simbolurile singure nu pot face totul. Este nevoie de Cuvinte. Utilizarea cuvintelor, a mantrelor, activeaza intotdeauna simbolurile. Cand ne rugam folosind cuvinte, acestea activeaza toate simbolurile aflate in apropierea noastra si pe cele pe care le utilizam. Acest lucru este evident mai ales in biserici sau in locurile unde aceste simboluri exista.

Deci, la club, am avut simboluri si cuvintele-mantre, extrem de puternice si negative, ale cantecelor.

In multe ritualuri ancestrale dar si moderne cuvintele trebuie sa fie rostite intr-o anumita cadenta si intonatie. Cadenta si intonatia o da muzica. Majoritatea ritualurilor folosesc cadenta tobelor si intonarea de catre participanti a unei anumite linii muzicale. Unele melodii ne linistesc, aduc pace si iubire, fiind utilizate pentru eliminarea stresului, a oboselii, a anxietatii. Altele dimpotriva, pot conduce la crearea unei atmosfere negative, chiar daca participantii nu o percep. Nu ei trebuie sa o perceapa.

Asa cum exista muzica ingerilor, asa exista si muzica neluminoasa, pentru entitati aflate dincolo de perceptia umana.

Si iata cum simbolurile, cuvintele, muzica au creat o conditie spatio-temporala pentru atragerea unor forte neluminoase. Din pacate s-a intamplat.

Dar oare a fost suficient pentru declansarea tragediei? NU.

Daca punem impreuna aceste simboluri, cuvintele scrise pe o bucata de hartie si acompaniate de linii sonore nu se va intampla nimic daca nu exista si un al patrulea factor. FACTORUL UMAN.

Acesta este cel care declanseaza activarea tuturor elementelor. In acel club factorul uman a fost covarsitor. Plecand de la membrii formatiei si ajungand la public, factorul uman a fost mai mult decat suficient.  Din pacate unii dintre ei chiar nu si-au dat seama la ce participa.

Factorul uman a fost si cel care a activat simbolul ancestral prin care se invoca energiile negative. A fost nevoie de 6 oameni. Din nou cred ca au fost pacaliti. Toti acestia, sau macar unii dintre ei, nu au stiut la ce expun. Dragostea fata de acel stil de muzica si placerea de a canta, au fost exploatate de cei care au pus la cale aceasta manifestare.

Au fost suflete care au scapat pentru ca nu trebuiau sa pateasca nimic. Un adolescent a iesit la o tigara cu 5 minute inainte da foc – acest suflet a fost ghidat de ingerul lui pazitor. Altii si-au dat viata pentru a-si salva semenii. Din nou semintele karmice. Asta nu inseamna ca ceilalti nu au avut ingerii langa ei – cei care au parasit acest plan. Au avut ingerii pentru a fi ghidati la parasirea acestui plan, numai ca logica divina nu este una cu logica umana.

Daca atunci cand venim in acest plan ne-am amintii de ce venim poate ar fi mai usor. Dar atunci nu ar mai fi acest plan si aceasta lume. Din fericire multi se trezesc si realizeaza ca genul acesta de manifestare nu este benefica. Multi realizeaza ca nu este suficient sa traiesti intr-o rutina zilnica. Multi realizeaza ca fiecare fapta, actiune trebuie insotita de iubire.

Pentru educatia, viata si manifestarea plina de iubire a copiilor intotdeauna parintii au o mare responsabilitate. Parintii trebuie sa se asigure ca nimic din comportamentul lor nu afecteaza copilul. Fiecare fiinta vine cu un bagaj karmic la care se poate adauga si elemente primite de la stramosi si parinti. Noi suntem stramosii si urmasii nostrii.

De aceea este necesar sa stim cum sa ardem semintele karmei si cum sa nu plantam altele care sa ne afecteze.

Din pacate, sentimentul iubirii a lipsit la cei care au pus la cale aceasta manifestare de sacrificiu, dar a existat in cea mai pura forma a lui – sacrificiul la cei care au plecat. Si nu ma refer la sentiment iubirii intre doi oameni ci la acel sentiment de IUBIRE mai presus de toate. Daca acest sentiment ar fi fost majoritar ar fi existat nu ar fi existat simbolurile, cuvintele, muzica si factorul uman. Iar cei care au pus la cale manifestarea sacrificiului au profitat tocmai de lipsa acestui sentiment – IUBIREA UNIVERSALA.

A fost pur si simplu un ritual de sacrificiu. Sacrificarea copiilor romani si ai Romaniei. Toate cate s-au intamplat dupa, dovedesc acest lucru. Vom vedea in curand mai multe. Sacrificiul lor la nivel subtil inseamna salvarea noastra.

Multi dintre ingeri s-au sacrificat pentru noi si in numele IUBIRII. Insa este prea dureros pentru parintii, fratii, prietenii care au ramas. Este greu de suportat plecarea mai ales a unui copil de langa parinti. Daca incendiul s-ar fi petrecut la un azil de batrani, drama acestui popor nu ar fi fost atat de evidenta. De aceea s-au ales tinerii, copii.

Dar nu am terminat inca. Acest dezastru a fost insa si o purificare a neamului nostru prin foc. Pamantul se purifica de energiile negative prin manifestarea elementelor lui – apa, aer, foc, pamant.

Romania a fost incercata in ultimii ani de multe provocari.

In general purificarea s-a realizat cu ajutorul elementului APA. Inundatiile si pierderile de vieti omenesti, de distrugere a culturilor si a caselor, nu sunt decat o incercare a pamantului de a se purifica de anumite energii negative stranse in acest loc.

Elementul AER a participat si el in multe cazuri la purificari – caderi de avioane, furtuni puternice cu pagube materiale, pierderi de vieti.

Prin elementul FOC a inceput purificarea. El a reusit ceea ce celelalte nu au reusit. Coagularea societatii in compasiune si iubire s-a realizat foarte repede. Aceste sentimente au ajuns la niveluri foarte mari si, desi nu se mai manifesta in strada, ele persista.

Acum insa exista riscul ca aceste sentimente sa se transforme in ura, vinovatie, blamare si judecata. Clasa politica este cea mai vulnerabila a face fapte care sa declanseze aceste sentimente la poporul roman. Aceasta clasa politica, mai ales cei care sunt emblemele ei vor fi manipulati de cei din afara, sau cel putin se va incerca manipularea lor – deja in manifestare. Daca in serviciile secrete ar fi numai romani care-si iubesc tara atunci multe din manifestarile antiromanesti nu ar exista. Dar fiecare padure are uscaturile ei. Eu insa cred ca in aceste servicii se vor gasi romanii care sa spune ca este de ajuns tradarea unora si sacrificarea poporului roman.

Daca cei care sunt la carma nu vor intelege ca sunt fiinte si trebuie sa lupte cu iubire pentru acest neam si loc, sentimentele pozitive de iubire si compasiune vor fi inlocuite de sentimente de nemultumire, ura, vinovatie.

Toate acestea, in aceste timpuri in care toate se accelereaza si nu se mai amana, vor duce, in Romania, la manifestarea elementului – PAMANT. Atunci, cand acesta se manifesta, este cea mai violenta purificare.

Manifestarea elementului Pamant inseamna CUTREMUR.

Din pacate, sau din fericire, parintele Arsenie Boca a avertizat. El a vazut la nivel subtil, la nivel de dimensiune divina, manifestarea pamantului. Eu unul am pus cap la cap informatii, sentimente si intelegerea unor fenomene.

Aceeasi manifestare eu o percep si in USA. Elementele AER – APA- FOC si-au facut pe deplin datoria pe teritoriul USA. Din pacate nu au inteles cei care sunt la nivel de sus. Aici nu ma refer la marea masa a populatiei, desi si la acest nivel, daca exista lumina de 50+1 atunci toata societatea si conducatorii ei sunt afectati benefic.

Nu sunt profet, dar manifestarea elementului PAMANT este iminenta in USA. Daca lumina – compasiunea si  iubirea nu devin sentimente principale, ceea ce se va intampla acolo va afecta o mare parte din populatia globului iar USA nu va mai arata ca astazi, asa cum ea nu a mai aratat dupa 11 septembrie la fel ca inainte. Si poate atunci lumina – iubirea – compasiunea vor domina fiinta umana si societatea in ansamblul sau.

Daca nu ne schimbam fiecare dintre noi, mai ales cei care conduc, atunci manifestarea elementului pamant se va produce mult mai curand decat s-ar astepta unii savanti. Si, cum Bucurestiul este capul tuturor celor care fac si desfac la nivel politic, iar energiile lor se amplifica mult mai puternic la cei din apropierea lor, atunci da, Bucurestiul va avea, poate, o soarta crunta.

Eu, inca, sper ca sentimentele care exista la nivel de individ astazi – IUBIREA si COMPASIUNEA sa existe si sa ramana in permanenta in inimile si in fiinta noastra.

Schimbarea incepe cu noi.

Numai ca nu este usor.

Este poate cea mai grea incercare.

PS.  Poate procurorii vor descoperii cine a plantat si actionat focul, cine a conceput acest plan. EU nu cred ca s-a aprins de la artificii. Daca sunt buni romani si iubesc aceasta tara vor face dreptate indiferent de nivelul la care se va ajunge.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s